Nederlands Centrum voor de Ontwikkeling van Rijenbemesting
Startpagina
Agenda demo's
Projecten
Nieuws
Adviesbasis
Vakpers
Verhuurservice
Afstelservice
Leveranciers
Video's
Brochures
Registratie formulier
Registration form
Mechanisatiebedrijf Peterse
Rijenbemesting is altijd beter
Rijenbemesting schoon en zuinig
Mechanisatiebedrijf Peterse
Frontset om vloeibare fosfaatkunstmest in de rij of in het plantgat toe te dienen, bijv. bij aardappelen, bieten, mais. Het gaat om ca 100 l/ha .De exacte dosering is te regelen met tandwielen.

Frontset om vloeibare fosfaatkunstmest in de rij of in het plantgat toe te dienen, bijv. bij aardappelen, bieten, mais. Het gaat om ca 100 l/ha .De exacte dosering is te regelen met tandwielen.

De set bestaat uit een fronttank (800 ltr) en een slangenpomp  ( 4 secties ) die via een ketting  wordt aangedreven door het stappenwiel .

 Het stappenwiel wordt hydraulisch geheven, bijv in serie met een pootmachine. Zo verloop het heffen van de rijenbemester gelijktijdig met de het heffen van de pootmachine. Er is dus geen aparte handeling voor nodig.Weer een verbetering , dank Heer M. Peterse voor deze vondst !De aandrijving met een stappenwiel levert altijd dezelfde dosering , ongeacht de rijsnelheid. Het stappenwiel wordt hydraulisch geheven, bijv in serie met een pootmachine. Zo verloop het heffen van de rijenbemester gelijktijdig met de het heffen van de pootmachine. Er is dus geen aparte handeling voor nodig.Weer een verbetering , dank Heer M. Peterse voor deze vondst !StartpaginaAgenda demo'sProjectenNieuwsAdviesbasisVakpersVerhuurserviceAfstelserviceLeveranciersVideo'sBrochuresRegistratie formulierRegistration form